Det är bara att bita i hop och komma igen...

Nu börjar det närma sig slutet av vårt uppsats skrivande och vi skickade precis in ett litet utkast till vår handledare... nu är det bara att vänta på att han ska såga oss totalt...

Kul liv, skönt med helg föresten för det har man ju haft mycket nu på slutet..eller inte...

Vi är rätt slitna nu...





Men vi har varit gladare =D

joho

Så var det snart måndag igen... känns inte så jobbigt som det brukar men det kanske kan bero på att vi ändå varit på skolan varje dag hela veckan lång.

Att skriva uppsats är väldigt speciellt... Vi tänker på det dygnet runt och har även börja pratat i fackliga termer. hehe.. Det ska bli skönt när det är klart!

I går kväll hade jag å Emelie och Emili riktigt mysigt!.. ♥
Menyn som tillagades var:

Speciell edition laxröra på ett grovt bröd

Läckert ungsbakad plankstek med exklusiv bearnaise sås

Triple and touch dessert, äppelpaj + rabarberpaj med krämig vaniljsås, samt en kyligt god pistageglass.

Dessvärre blev det inga bilder på våra vackra kreationer för vi var allt för upptagna med att rösta på eurovision.



På matematikgränd står vi inför många svåra val... som idag till exempel då den stora frågan  är vilket kaffe vi ska dricka...

mellanmörkt kaffe som är perfekt i början på dagen när smaken och övriga sinnen är utvildade...


eller...

extra mörkrostat...en generös doftkaraktär som bjuder på aromer av ceder och mörkchoklad, enbär och mandel. Bjuder på en lång och kraftfull stund...



Vi valde det senare alternativet men när Emilie öppnar paket utbrister hon, det luktar kattmat!..Eh..det smakade dock bättre.

Jag vill spela brännboll i dag, det är kanonväder ju! Sen vill jag dricka saft och äta citronmuffins... =)


Vi får se vad som händer, om nån är sugen att


Lördag igen!

Idag blir det plankstek till middag med Emilie och Emelie. Vi ska titta på eurovision och kanske dricka lite vin. Fast bara lite vin eftersom jag och Emelie har blivit så förtjusta i att vara på skolan så vi tillbringade dagen där och ska dit även i morgon. =/


På onsdag kommer lillebror hit till Umeå och hälsar på, det ska blir skojigt. Han ska på arbetsintervju och efter det ska vi springa lite på stan för att försöka hitta en studentkostym.

Tycker det är ganska snyggt med grått men jag tror Svante har en annan uppfattning. hehe


Den här kostymen finns på Brothers för övrigt.

Dagens kommentar från fröken Solem: Eh...du har inte använt hårtorken idag va?... Till saken hörde att mitt hår såg ut som ett trollruffs men jag tänkte att det kanske bara var jag som tänkte på det... Tydligen inte! hehe..


Hejhej


Brännbollsyra på hög nivå!

Har precis kommit hem efter en hård brännbollsmatch, att jag skulle vara kass visste jag men att jag var så här kass hade jag ingen aning om. Hur som helst var det grymt kul IAF! =)

Another day in sunshine...synd bara man sitt inne!

Sitter på skolan och väntar på att biblioteket ska öppna... har suttit här sedan strax efter 7 eftersom jag var för lat för att släpa alla saker ytterligare en dag å liftade med Emilie på jobbet. Var inte ensam om att tro att biblan öppnade tidigare för det är ett ganska stort gäng som tålmodigt sitter å väntar. =)

Dagens schema är att skriva uppsats, usch å fy sen spela brännboll, skoj!

Igår fick jag inte så mycket gjort utan iställt åt jag god äppelpaj å rabarberpaj som Emilie å hennes vän bakat..Gott gott..


Igår beställde vi lillebrors studentmössa... det var viktigt att det mössan var av Uppsala modell och dessutom lyx edition :)... hoppas den hinner komma i tid bara men 1-7 dagar skulle det ta så det borde ju inte bli några problem.

Nu ska jag leta böcker!

hej å hej!

Silla som je ändå int gilla...


Okej då Jollan här kommer ett efterlängtat inlägg från mig =). Håll i dig!



Snart är det sommar å det ska bli så skönt när allting blir grönt.



Sara å Emilie är här och lagar mat, vi ska äta lax, sill, ägg å potatis..hehe



Uppsatsen går sakta men säkert framåt... skönt att jag å Emelie Z ligger på samma ambitionsnivå så idag tog vi en hemma dag.... igen. =D

Helgen som var gick fort...Pappa fyllde år så vi spelade kubb å lite golf.

Det blev inte så långt idag men det blir nog längre framöver! =D

Tjingeling!