JO... Så är det!!...

Välkommen till min nya blogg!

Jag tror jag är en aning uttråkad så även jag lockades av att börja skriva lite blogg! =)

Idag har varit en lugn dag. Jag har pluggat lite. Sen har jag även sovit en massa för att jag kan inte sova på nätterna längre, kan bero på att jag håller på att torka ut så att jag kliar ihjäl mig på nätterna. Men det försökte jag lösa idag så jag tog ett bad i barnolja! Tror det funkar.. lite grann iaf..

Dagen har även haft några roliga stunder...eller det beror på hur man ser det!.. Ida spöade mig i en yatzy tunering, trots att jag fick en yatzy å inte hon! :) Hmm min form är inte på topp tror jag! =) Dessutom så spelade jag Ida å Emelie kort å åt chokladbollar å då förlorade jag i ruter dam som jag ALLTID (nästa) brukar vinna i! :) Men men, otur i spel, tur i kärlek!! Eller så va det inte så heller!.. Idag har man ju blivit singel för sjuhundrade elfte gången på ett halv år! Men det är ju så när man inte kan säga något, eller få diskutera någonting för att reda ut saker å ting!... Men men livet är hårt! Eller va säger ni! =)

Jaja trots allt har det varit en bra helg! Vi hade återspark igår å det va riktigt roligt. Lite besviken på min egna outfit... Vi skulle klä ut oss till norge å hur ser egentligen en norrman ut!! Lusekofta är inte att rekomendera inne på epuben! =)

Samuel å Samuel vann rally SM i sin klass i helgen! STORT GRATTIS!!! Det va mycket bra gjort!.. Inte minst eftersom bilen va ganska trasig efter det att två tallar stått ivägen förra helgen! Se Samuel det går mycket bättre när man låter träden vara!!! =P

Inte har jag fått reda på hur tentan gick heller!... Så det blir spännande om det blir omtenta på lördag. Annars funderar jag på att åka till Lycksele eftersom det är marknad där i helgen å mamma å pappa ska dit!... Kan jag passa på att hälsa på min älskling också!!! INDY PINDY =)
Annars kanske jag skulle passa på att åka ner till Ggb å hälsa på min kära vän Evelina! Det va ju si så där 100 år sedan vi sågs!! =( Saknar ju dig!!!!

En annan person jag saknar är ´Becca min snäcka!! Hon har ju övergivit oss för USA men det gör hon rätt i!  Reinan är nog mycke trevligare over there!!! Eller va tror ni!!!Haha..

Nä nu ska jag sluta svamla!

Ha ett bra liv.. för det ska jag försöka ha! =)

Ciao ciao!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!