Äntligen!

...helg!..Det har vi väntat på... Ska bli väldigt skönt, vi ska inte göra något överhuvudtaget förutom att lata oss! =)

Snart ska jag å Indy promenera upp till Ersboda och möta Emilie som slutar jobba klockan tre.. Sen ska vi handla lite inför kvällens pizzabak!

Idag fick jag kort av Maria. Så roligt att få riktiga brev och dessutom få framkallade kort, det händer ju inte så ofta. ;)



I helgen åker många till fjällen! Tur att jag inte är ett dugg avundsjuk! ;-)...hehe..
 
Men att jiddra ner för backar är inte riktigt min grej men lite skoteråkning hade inte varit helt fel!

Mamma å Pappa åker troligtvis till Sundsvall och Ikea i kväll, thanks to me! =).. Orsaken är nämligen min skicklighet att få med mig en halv byrå i ek och andra halvan i svart. Jag kan jag! =)


Nu ska vi gå ut!


Sköt er!


Grattis bäste storebror...!

...Japp så är läget, Andreas fyller ett år närmare trettio =P.. Jag skickade ett kort och en trisslott men som ni alla vet är jag inte den snabbaste i denna värld så det kom nog inte fram idag, kommer förhoppningsvis imorgon!

Jag har länge väntat på att torsdagen ska komma, varför vet jag inte.. Denna vecka har varit väldigt lång men det är nog för att jag längtar till vår slappar helg.

Vårt upplägg för helgen är skidåkning, promenader med Indy, tv-spel, gó fika, egen gjord pizza och på söndag ska vi göra egna köttbullar och egen potatismos. Vi gör nämligen ett tappert försök att vara lite husliga! Det där med huslig fungerade inte så bra för mig idag. Vår diskbänk hade på något konstigtvis samlat på sig väldigt mycket disk. Jag gruvade mig när jag kom hem från skolan för att ta tag i det, lade mig och vilade istället. Efter tuppluren gick jag och Indy på promenad och när vi kom hem stod kära Emilie, till vår glada överaskning, och diskade! =)...

 


Min kära sambo, fröken Solem

Time for bed!

Länge sen sist!

... Nu var det som sagt ganska länge sen jag delade med mig av mina bus ;) Många som påpekat att det är förbjudet att sluta blogga och därför har jag tagit mig i kragen och ska försöka skriva ner några kloka (eller kanske inte så kloka alltid) tankar! =)

Vad händer då?...

Jo, jag kan börja med att berätta att mina fina hund är här i Umeå med mig. Idag promenerade vi från Marieberg och det tog sin lilla tid, dels för att det är en bit att gå och dels för att det hände lite saker som drog ut på tiden. Bland annat träffade vi en annan Jack Russel. Den hunden kom springande lös mot oss och hans matte kom springande i full fart efter. Jag släppte då även lös Indy eftersom det är bättre att ha båda utan koppel. Den andra hunden var större eftersom det var en Parson Jack Russel. Indy morrade å skällde som vanligt men viftade på svansen så de busade på ett tag. Efter ett tag kom hundarna bak i från och jag hann aldrig se dom men plötsligt sprang den andra hunden rakt in i mig och jag föll pladask på arschlet! hehe.. måste ha sett väldigt roligt ut. Ägarna blev dock väldigt ängsliga och sprang genast fram till mig men jag kunde inte annat än skratta!... Så kan det gå! =)




Emilie jobbar kväll, hon slutar runt nio och då ska vi åka på Maxi och handla lite. Idag fick Emilie följa med på skolan. Vi hade Uniaden som är en företagsdag. Vi lossades att Emilie också pluggade Civilekonom så att hon också fick lite gratis saker. Dessvärre blev fångsten inte så stor utan vi fick nöja oss med varsit rosa nyckelband!

Indy står och krafsar på mig nu, hon kräver lite uppmärksamhet den damen! :)..