Back on track!...

Efter en helt klart omtummlande vecka känns allt faktiskt ganska bra nu. Båda pojkarna är på benen och dom är sig lik. :)
Tänker dock på stackars Liza, vi finns för dig vännen!

Är fortfarande kvar i Strömsund men bör väll snarast fundera på att flyga tillbaka till baugetterna. Har nog hamnat lite efter i skolan men som Gunde brukar säga: Ingenting är omöjligt!.. Tur man gillar utmaningar! Skriver just nu om hur de franska bankerna utvecklats och hur de påverkas av den finansiella krisen, har ni några tips eller kommentarer kring detta så är det mer än välkommet!
Jag längtar faktiskt tillbaka lite grann, trodde inte jag skulle sakna pulversopporna å pasta till lunch och middag men faktiskt så har vi det rätt mysigt! Sen saknar jag brudarna också såklart!


Idag var jag och världens finaste Indy pindy ute på promenad. Hon fick springa lite lös på bygda, det tycker hon om men hon tyckte inte att det var lika roligt att jag hann koppla henne precis när det kom en massa rådjur och sprang förbi..




Idag fyller min kusin Maria år, vi ska springa tjejmilen till sommaren. Så där ja, då va det officiellt så nu finns ingen återvändo! :) hehe...

Snart ska Marias lilla sötnos döpas också. Hon ska heta Indra, Elise det tycker jag var fint. Vi ska försöka få till en fin doptårta så nu håller vi på att spana på lite tips.



Snart kommer ju lilla Eskil också det ska bli spännande! =)..Bebisar överallt!

Idag fyller ju Jenny pennys gullunge Isabell 2 år också!

Annars händer inte så mycket (som om det här inte vore nog..hehe).. Eller jo vi håller ju på att planera årets nyårsfest också! :) Jag längtar!!!!



Nu ska jag ta en dusch å lyssna på lite radio!...

Puss å kram!




















 

Kommentarer
Postat av: Emilie

äntligen.. fattade inte riktigt först varför ska du lyssna på radio =) men sen föll poletten ner =) vill också ha!

Postat av: Evelina

Hm nej tyvärr inga tips om franska banker här ;)

Men söta bilder du har vännen... Trist att vi inte har tid att träffas nu när du är hemma. Saknar dig..

Puss

2008-11-07 @ 09:48:57
URL: http://maxina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback